15 oktober 2020 22:41

NEWSFLASH vernieuwde maatregelen.

Beste Members,

We kunnen opgelucht ademhalen na het goede nieuws van de persconferentie van dinsdagavond en ook vandaag kregen we de goedkeuring van onze veiligheidsregio.
De sportscholen blijven open, onze deuren blijven open!
En het mooiste van alles is dat we door kunnen gaan zoals jullie en wij dat gewend zijn/waren.

Dit is een groot compliment voor jou als begripvolle en meedenkende member én voor ons als oplettend bedrijf.
Sinds de heropening van de fitnessbranche op 1 juli zijn er amper besmettingen vastgesteld. Geen enkele club bleek de voorbije 3 maanden een besmettingsbron of brandhaard van een uitbraak te zijn geweest.
En dat komt natuurlijk doordat we SAMEN de maatregelen in acht hebben genomen.

Op deze manier kunnen we samen met jou blijven werken aan onze gezondheid, vitaliteit en weerbaarheid. Gezondheid is nu namelijk belangrijker dan ooit.
Ook vinden wij het heel belangrijk, zeker in de huidige periode, om even een uurtje af te kunnen schakelen om zo alle andere dagelijkse uitdagingen en de huidige situatie even te kunnen vergeten. We zien erop toe dat we binnen huize No Limit CoronaFREE in body & mind zijn en hier ook zo min mogelijk over gesproken wordt.

We willen landelijk natuurlijk onze deuren open houden dus dat betekent wel dat we onze koppies erbij moeten houden.
Zie hier beneden even alle bestaande en vernieuwde regeltjes op een rijtje:

– Groepslessen blijven gelukkig zoals jullie gewend zijn. Wij als group-fitness studio zijn een uitzondering, waardoor we mogen blijven sporten met de extra maatregelen die wij al hadden genomen.
Hierdoor verandert er voor jullie tijdens de lessen helemaal niks.

– In de zaal behouden we nog steeds de 1,5 meter afstand (m.u.v. onze kids, deze hoeven geen 1,5 meter afstand te bewaren).

– De kleedkamer is gesloten en het toilet (bij de buren) is nog steeds enkel bij uitzondering te gebruiken. Ga voordat je naar de studio komt al naar het toilet en zorg dat je je waterfles reeds gevuld hebt (en er eventueel eentje extra bij je hebt).
Zo voorkomen we verkeer met onze buren en houden we de tussendeur zoveel mogelijk gesloten. Kleed jezelf thuis alvast om, zodat je bij aankomst direct aan de slag kunt om te gaan sporten.

– Toeschouwers zijn helaas momenteel niet welkom (m.u.v. ouders die met hun kind een proefles komen volgen).
Jullie als sporters dienen te allen tijde gereserveerd te hebben via het portaal.

– Na het sporten dient de studio meteen verlaten te worden.

– Vanaf maandag zullen we wederom enkele* lessen via livestream aanbieden voor onze DNL members.
Hierdoor kunnen er wederom bij verkoudheidsklachten ook vanaf thuis lessen mee gedaan worden. * Lessen die gegeven worden door Jowen.

– Mondkapjes zijn (vooralsnog) geen verplichting maar wij waarderen het wel als members deze gebruiken met verplaatsingen tijdens de les, als ook voor en na de lessen.
Onze instructeurs/coaches zullen de mondkapjes voor jouw en hun eigen veiligheid zowel voor als na de les dragen.

– Ter uitbreiding van onze veiligheidsmaatregelen hebben we vanaf vandaag een splinternieuw ventilatie systeem.
Een investering voor jullie en onze gezondheid waardoor we een nog veiligere sportomgeving garanderen met voldoende aanvoer van verse lucht, zonder dat hierbij de rolpoort open hoeft te staan. Let wel op! Hierdoor kan de ruimte iets koeler zijn dan dat jullie gewend zijn. Houd hierbij dan rekening met een extra vestje, paar sokken of een dekentje (voor bijvoorbeeld de lessen met een eindontspanning).

– Onze ingang blijft bij de rolpoort. Deze rolpoort wordt pas 5 minuten voordat de les start kort open gemaakt om de deelnemers binnen te laten, waarna deze weer meteen gesloten kan worden om zo min mogelijk warmte te verliezen uit de zaal. Kom dus op tijd, maar zo laat mogelijk. Te laat (poort dicht) betekent helaas geen toegang meer.

Ook deze periode slaan we ons er samen doorheen.
Jullie medewerking en begrip wordt zeer gewaardeerd.

Indien er vragen zijn kunnen jullie uiteraard terecht via onze WhatsApp service.
Vanaf aankomende maandag zijn wij weer bereikbaar van ma t/m vr voor al jullie vragen/ ideeën en feedback.

Sportieve groetjes,

Jowen & Sjoerd
Team Dance Fitness Studio No Limit 

Group Fitness Studio No Limit > News > NEWSFLASH vernieuwde maatregelen.