5 september 2022 16:47

Nieuwsbrief September “22

Beste Members,

De zomervakantie is voorbij en wat hebben we en jullie dit jaar ultiem genoten.
Reuver was stilletjes, vrijwel iedereen genoot van een welverdiende vakantie en dat was wel te merken aan onze zeer bescheiden deelnemers tijdens de lessen. Nu is het tijd om ons ritme weer terug te pakken, gezond te eten en weer voldoende beweging te krijgen.

September is daar de perfecte maand voor!
Klaar voor het nieuwe seizoen? Want we hebben aardig wat voor jullie in petto!

Een seizoen vol nieuwe uitdagingen en met in het vooruitzicht (begin 2023) een nieuwe les op ons lesrooster. Lees hieronder zometeen meer!


Vanaf vandaag, maandag 5 september zullen wij weer lesgeven volgens ons reguliere lesrooster, zullen de kids danslessen deze week weer starten en zullen we jullie zeer binnenkort op de hoogte stellen van een nieuwe naderende uitdaging binnen NL-groupfitness waarin we tevens nauw zullen gaan samenwerken met Gemeente Beesel.

Zie in het portaal het juiste lesrooster actief vanaf vandaag.
Let op! Sommige lessen zullen pas vanaf oktober weer aanvangen.

Voor meerdere nieuwtjes…Lees gauw verder.

Overzicht nieuwtjes

– Project X
– De Dansmarathon kids editie – Auditie + De Dansmarathon
– Functie switch Zumba® instructrice Jenny
– Aanmelden lessen
– Nieuw vanaf begin 2023
– Hoe kun jij ons helpen?

Project X


Voor een geheim project zal eigenaresse Johanna de komende weken druk aan de slag zijn achter de schermen. En hiervoor is ze met spoed op zoek naar mensen die hierin mogelijk zouden kunnen ondersteunen.
(We zeggen mogelijk aangezien dit op “auditie” basis zal plaatsvinden, we zullen moeten gaan kijken wie voor deze opdracht geschikt lijkt te zijn). 
In totaal zullen het 4 verschillende opdrachten zijn.

Johanna is op zoek naar mensen die het niet erg vinden om in de spotlights te staan, hiervoor aardig hard te willen trainen en daarmee ook een serieuze houding aannemen tijdens het gehele traject. Je moet het niet erg vinden om elke vrijdagavond en/of misschien meerdere trainingsmomenten enkele uurtjes achter elkaar te trainen en het niet erg vinden om tot het uiterste te gaan.

Zumba® deelnemers/ Strong Nation deelnemers kunnen zich hiervoor aanmelden. Weet of ken jij een danser die dit interessant zou kunnen vinden buiten huize No Limit? Dan is diegene van meer dan van harte welkom om hieraan deel te nemen.

Je dient op zondag 23 oktober en zondag 13 november de gehele dag 100% beschikbaar te zijn.
Ben jij diegene die wij zoeken?
Stuur dan meteen een WhatsApp berichtje naar
0631000663.

Dit is een geweldig gave en leuke ervaring!
Heb je vragen stuur Johanna dan een berichtje.
0631000663 of vraag ernaar voor of na de lessen.

De Dansmarathon Kids/Jeugd AUDITIE


De Dansmarathon Kids/Jeugd Editie

Op zondag 18 september zal er in voorbereiding op ons grote evenement in januari 2023 een auditie moment plaatsvinden voor alle mogelijke deelnemers van De Dansmarathon 2023.


Kids en jeugd kunnen zich in duo vorm inschrijven en gedurende de auditie dag laten zien wat ze in huis hebben.

Zie hier de volledige omschrijving van het evenement en de mogelijkheid om de kids/jeugd in te schrijven: https://nl-groupfitness.com/de-dansmarathon-kids/

Functie switch Zumba® instructrice Jenny


Hier beneden volgt een persoonlijk berichtje van Jenny voor jullie!

Lieve leden,

Een paar jaar geleden ben ik samen met Chantal het avontuur aangegaan om les te gaan geven bij No LimitEen uitdaging waar ik na vele jaren dansen en zelfs Zumba vakanties eindelijk werk van maakte.

Enorm blij dat ik deze stap toen heb gezet! Het heeft me veel moois gebracht.Afgelopen jaar is er alleen veel veranderd en gebeurd, waaronder dat Richard en ik trotse ouders mochten worden van onze prachtige dochter Lisa.

Mede hierdoor heb ik besloten om het lesgeven weer in te ruilen voor het les volgen.Een les voorbereiden kost stiekem veel tijd, en die tijd wil ik nu aan Lisa besteden.

Ik wil jullie enorm bedanken voor het (zelf)vertrouwen die ik van jullie heb gekregen.Het feestje op maandag gaat natuurlijk gewoon door met onze topper Chantal en natuurlijk met Johanna die mijn plekje al een tijdje had overgenomen.

Jenny

Aanmelden lessen


Wij zijn ontzettend blij met jullie support en doorzettingsvermogen tijdens de lockdowns en alle momenten eromheen. Deze periode is niet alleen zakelijk maar zowel persoonlijk de reden waarom wij nog steeds onze deuren geopend hebben. We kunnen dit niet vaak genoeg herhalen.


Ondanks dat sporten en werken aan de mentale en fysieke gezondheid een van de belangrijkste elementen zou moeten zijn in ons leven kiezen toch veel mensen ervoor om deze zeer belangrijke levensbehoefte te staken in een financiële crisis als deze. Hierdoor zijn er de afgelopen periode enkele members gestopt en dat gaat mij persoonlijk ontzettend aan het hart.

Wij worden al sinds het begin van de pandemie op geen enkele manier ondersteunt vanuit de overheid. Dat vinden wij zeer spijtig want wij willen niets liever dan dat het jullie goed gaat. Zeker wanneer we alle middelen daarvoor in huis hebben om het jullie goed te laten gaan.


Dit zien wij ook terug aan onze aanmeldingen in de lessen, en merken we doordat Johanna elders in de fitnessbranche werkzaam, dat dit een landelijk probleem is. 

Wij vragen jullie daarom ook om begrip wanneer wij rondom vakanties genoodzaakt zijn om enkele lessen langzamer op te starten dan dat jullie normaliter van ons gewend zijn. 

Ook vragen wij jullie om de lessen voortijdig in te schrijven via de app. Onze instructeurs worden per lesuur ingepland en daarbij dienen wij ten minste 24 uur van tevoren te weten wie er allemaal naar de les komt.

Zouden jullie zo enthousiast willen zijn om tijdig jullie lessen te boeken via het portaal?
Dit is niet alleen noodzakelijk voor onze instructeurs maar zorgt ook voor een extra motivatie/stok achter de deur voor jullie zelf.

Onze dank is groot en waarderen jullie medewerking en geduld ontzettend.
_______

Hehe, nu even wat fris en fruitig nieuws! Want ook tijdens een “Summerbreak” zitten wij niet stil!

Johanna zat afgelopen maand in Orlando op de grote Zumba®/ Strong convention om te assisteren tijdens de sessions maar ook om alle nieuwe ontwikkelingen en nieuwtjes te krijgen over het komende jaar.
In het eerste kwartaal van 2023 lanceren we een nieuw programma op ons lesrooster!

Nieuw vanaf 1ste kwartaal 2023!

CIRCL MOBILITY

Dit group-fitness programma is ontwikkeld om het lichaam te “ontgrendelen” door middel van flexibiliteits-, breathwork en mobiliteitsoefeningen.
Zodra we meer details & informatie hebben zijn jullie de eerste die het horen !

______

Mocht jij gedurende de “Summerbreak” ons een WhatsApp of e-mail hebben gestuurd en is deze nog niet in behandeling genomen? Weet dan dat deze in afhandeling zijn en we ernaar streven om deze binnen 5 werkdagen te verwerken.
95 % van de werkzaamheden, waaronder berichtjes die bij “back-office” terecht komen worden momenteel nog steeds maar door 1 persoon afgehandeld. Bedankt voor jullie geduld.

______

Hoe kun jij ons helpen?


Jij bent onze grootste ambassadeur! Je komt met plezier naar de lessen, boekt vooruitgang, raakt gemotiveerd en enthousiasmeert hierdoor weer anderen. Jullie mening, energie voor, tijdens en na de lessen is goud waard!

Laat dan ook eens geregeld gezellig een berichtje achter op onze social media kanalen. Hier worden vrijwel dagelijks posts geplaatst. Hoe meer “bedrijvigheid” hierop plaatsvind, hoe meer mensen in ons en jullie netwerk wij kunnen enthousiasmeren om ook in beweging te komen.
Samen dragen we bij aan een gezonder Reuver en omstreken.
Neem eens iemand mee voor een gratis proefles en/of verspreid de posivibez op het schoolplein.


Mochten jullie ideeën of tips hebben om Group Fitness Studio No Limit in de aandacht te brengen onder Reuver en omstreken? Stuur ons een dan berichtje!

_______


Heb jij hulp/motivatie nodig om weer aan de start te gaan in een van onze lessen? Of heb jij een andere vraag? Stuur ons dan ten alle tijde een berichtje via WhatsApp
0631000663

Het enige wat jij hoeft te doen is starten, wij zorgen ervoor dat volhouden “a piece of cake” is en dat volhouden wordt beloond!

Wij kunnen in elk geval niet wachten jullie weer allemaal te verwelkomen in onze lessen.
Laten we er samen weer een onvergetelijk seizoen van maken.


Johanna + team Group Fitness Studio No Limit 

Group Fitness Studio No Limit > Nieuws > Nieuwsbrief September “22