STRONG NATION™ is een high-impact cardio-les , functional training gecombineerd met HIIT, waarbij je vooral werkt aan je conditie, uithoudingsvermogen en kracht. Verder bouw je spieren op waardoor er calorieën verbrand worden.

De muziek voor STRONG NATION™ wordt geproduceerd door grote producers zoals bijvoorbeeld Timbaland en Steve Aoki.

STRONG NATION™ gebruikt opzwepende en energieke muziek die jou zal motiveren om vooral niet stil te staan en door te zetten, we zouden volgens ons bijna mogen spreken van een eigen muziekgenre! De muziek wordt namelijk speciaal ontwikkeld voor onze STRONG NATION™ lessen en hoor je bij geen enkele andere workout terug. Ook gebruiken we de muziek tijdens de workout zodat we geen reps meer hoeven tellen, waardoor je onbewust sneller je doelen behaald dan wanneer je dat wel zou doen. 

STRONG NATION™ is geschikt voor iedereen met een gezonde bewegingsvrijheid. Tijdens de les laat de instructor je voor elke beweging ook modificaties zien, waardoor jij zelf kunt kiezen of je de makkelijkere of de uitdagendere variant neemt. Deze les is dus geschikt voor zowel beginners als gevorderden. En is op elk moment instroombaar.

Aarzel niet en kom een GRATIS proefles mee doen met deze te gekke groepsles bij Group Fitness Studio No Limit (Ook te volgen via livestream vanuit je eigen woonkamer).

Lesduur: 45 minuten
Nodig: Fitness matje – fitness handschoenen (Optioneel)

 

Leuk weetje…

Onze instructrice Jowen is tevens Master Trainer voor het programma Strong Nation.
Samen met een team van +- 40 Master Trainers afkomstig van over de hele wereld leidt ze tevens deelnemers op tot instructeur.
Krijg de unieke kans om gecoached te worden door de enige Master Trainer hier in Nederland. En dat 3 keer per week! Word fitter dan fit, Stronger than STRONG!

Kun jij Jowen spotten op de video?
Video: Miami 2020

Group Fitness Studio No Limit > Strong Nation™