Afgelopen 24 en 30 april was Group Fitness Studio No Limit te zien op RTL4!

Eigenaresse Johanna sprak als Master `trainer over het succesvolle HITT programma Strong Nation en waarom deze workout zo effectief en motiverend is voor de sporters.
Aflevering gemist? Bekijk hem dan terug via videoland.

Ook in op 25 en 26 november ’22 zal Master Trainer Johanna als fitness professional op de Fitfair in de Jaarbeurshal Utrecht een Masterclass Strong Nation verzorgen. In samenwerking met Strongtech Simone Lucchesi.

Tijdens het bekende Healthyfest zal eigenaresse en master trainer Johanna op zaterdag en zondag een Masterclass Strong Nation geven samen met Strongtech Simone Lucchesi.

Van vrijdag 16 t/m 19 juni is Johanna te vinden als presenter op het grote “Balance festival” in London. Hier geeft ze samen met Lead Master Trainer Ai Lee, Strongtech Simone en Strongtech Claudia verschillende Strong Nation masterclasses.

In Nederland groeien gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Zij kunnen niet op voetbal, streetdance, judo, zwemles of muziekles. Deze kinderen sporten en spelen vaak alleen.
Jeugdfonds sport & cultuur betalen de contributie of het lesgeld voor deze kinderen en jongeren. Sporten en spelen doe je niet alleen, dat doe je samen. Elk kind verdient het om mee te doen. Vraag aan de intermediair naar de mogelijkheden of stuur ons een berichtje.

Is jouw werkgever aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Dan kan je via je werk heel voordelig sporten! Je bespaart al snel tot 50% op je abonnementskosten. Check of jouw werkgever aangesloten is via www.bedrijfsfitnessnederland.nl

Omroep P&M

Eigenaresse Johanna was najaar 2022 te zien in het tv-programma en theater Dancing Peel & Maas.

Johanna was een van de 4 juryleden en producent en choreograaf voor de 4 openingsshows die mede mogelijk werden gemaakt door Group Fitness Studio No Limit.
Group Fitness Studio No Limit > Official Partners