Voor de drukke mama’s, de bezige bijtjes, de duursporters, de werkende 9-5’ers, de HITT fitgirls en de gepensioneerden.

Deze les is perfect voor iedereen om de controle over je lichaam terug te krijgen.
We kunnen onze leeftijd niet beïnvloeden maar we kunnen wel beïnvloeden op welke manier we “ouder” worden. En die aandacht verdient je lichaam al na je 30ste levensjaar!

De gezondheid en beweging van je gewrichten spelen een grote rol in hoe je je bewegen kunt, hoe je je voelt en hoe je ouder wordt. Mobility training is hier perfect voor en dat is niet alleen om je bewegingspatroon op dit moment te verbeteren maar ook om gewrichtsverslechtering te vertragen zodat de bewegingsvrijheid beter behouden wordt naarmate je ouder wordt.

Circl Mobility is voor iedereen! Ook voor diegene die zich “niet fit” voelt, voor diegene die regelmatig tot vaak moe is. Voor de mensen die regelmatig leven met pijntjes en ontstekingen. Voor de mensen die zich “stijf” voelen, gemakkelijk geblesseerd raken en zich “oud” voelen. Maar tevens ook aan te raden voor de intensieve sporter die zijn herstel wilt bevorderden na een zware training.

Kortom je zult ontzettend veel voordelen ervaren wanneer je Circl Mobility toevoegt aan je dagelijkse/wekelijkse sportactiviteiten/bewegingsactiviteiten. Doordat we samen werken aan het verruimen en vergroten van jouw bewegingsvrijheid krijg jij een leven met heel veel meer vrijheid ervoor terug.

Neem de controle in handen, zorg voor jezelf!
Laten we ons lichaam bewegen op de manier zoals het hoort.

RESET, RESTORE, RENEW – CIRCL MOBILITY

Lesduur: +- 55 minuten
Nodig: Een fitnessmatje (Deze zijn bij ons te leen)