28 november 2021 23:17

Nieuwsbrief 28 november 2021

Beste Members,

Wat valt het ons telkens zwaar om jullie een bericht zoals deze te moeten doen sturen.
Ik schrijf dit bericht dan ook met tranen in de ogen. Niet alleen als ondernemer maar vooral als mens.
Wij, Team No Limit mogen elke dag ervaren hoe belangrijk en nodig de lessen zijn voor jullie allemaal. “Ik veeg de tranen dan ook weer snel weg, want stilzitten en afwachten zit niet in mijn en in ons bloed”. 

Achter de schermen zijn wij constant op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en manieren om iedereen in beweging te houden anno 2021-2022.

Want als wij tijdelijk in de avonduren niet samen mogen en kunnen sporten op de binnenlocatie willen wij het meest toegankelijk alternatief voor jullie allemaal bieden om jullie te blijven motiveren, gezond en fit te houden maar ook om in verbinding te blijven, samen met en voor elkaar. Want alleen samen, komen wij hier “GEZOND” uit!

Wij zijn dan ook al enkele weken bezig met een vernieuwd platform op de achtergrond, genaamd NL-FLIX.
Maar aangezien we vanuit de overheid wederom slechts 2 dagen reactietijd krijgen om de boel weer eens lekker om te gooien, wat normaal weken nodig heeft aan correcties en veranderingen, krijgen jullie middels deze nieuwsbrief enkel alleen een update omtrent het vernieuwde tijdelijke lesrooster.


Informatie over ons supergave en vernieuwde platform NL-Flix en welke mogelijkheden dit voor jullie kan bieden, volgt naar verwachting eind komende week.

Het (tijdelijk) vernieuwde lesrooster is vanaf nu bijgewerkt. Op het lesrooster zijn de volgende lessen te vinden:

– Verschillende daglessen die in-person in onze studio plaatsvinden
– Reguliere avondlessen die via onze livestreams zullen plaatsvinden

– Stream No Limit zal ook ten minste de komende 2 weken nog te gebruiken zijn voor het volgen van livestreams & on demand lessen van onze partners gevestigd over de hele wereld. Hiervoor kun je toegang vragen via de onderstaande button. (Voor onze members met een onbeperkt lidmaatschap).We hebben de afgelopen dagen via de polls om jullie mening gevraagd. Bedankt aan diegene die deze hebben ingevuld. We hebben uit jullie suggesties een uiteindelijk rooster samengesteld en hopen op deze manier iedereen tegemoet te komen met ons aangepast lesrooster.
Wij vragen jullie dan ook vriendelijk om je op tijd in te schrijven, niet alleen voor onze planning, maar vooral voor jezelf! Een stok achter de deur!


Voor onze livestreams geldt altijd 1 en dezelfde “meetinglink” + wachtwoord.

Waardoor het voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk is om de lessen middels een livestream te volgen.
Aanmelden in het lesrooster voor de livestreams is ook noodzakelijk. Na aanmelding klik je 10 minuten voor de les start simpelweg op de link en kom je direct in de livestream meeting terecht.

Je kiest er echter zelf voor of je met camera aan of uit mee doet. Mocht je vragen hebben? Neem a.u.b. contact op via onze WhatsApp service zodat we je op afstand kunnen helpen met eventuele technische vragen. (Let op! 5 minuten voor de les kunnen wij niet meer ingaan op technische vragen, test het ruim van tevoren al eens uit als je nog nooit gebruik hebt gemaakt van de livestreams).

Kun je de link niet meer zien na het aanmelden van de les? 
Klik dan op onderstaande button om in de livestream terecht te komen.


Log je liever in via de website
www.zoom.us zodat je bijvoorbeeld de les via de pc/tv wilt volgen met groter beeld?
Gebruik dan het volgende meeting ID & wachtwoord om in de livestream terecht te komen: 

Meeting ID: 552 877 4234   Wachtwoord: NLGF2021


Gebruik ons lesrooster om gezond en fit te blijven maar vooral ook om even je koppie leeg te maken na een lange werkdag.
Alleen samen komen we door deze donkere periode heen.

Laat Group Fitness Studio No Limit een lichtpuntje zijn op je dag.


We sluiten de nieuwsbrief af met een hopelijk ook voor jou inspirerende quote. Dit is er een die ontzettend dicht bij ons staat.
En een van de redenen waardoor we nog steeds positief vol energie overeind staan 😉

Tot maandag!

Johanna (Jowen)
Team, Group Fitness Studio No Limit

Group Fitness Studio No Limit > Nieuws > Nieuwsbrief 28 november 2021