27 december 2021 14:58

Update

Beste Members,

Lockdown niet het excuus maar juist onze motivatie om door te gaan. We zien dat iedereen die deelneemt aan de vervangende lessen happy en fit blijft in body en mind. Zoals jullie ondertussen weten kunnen jullie in het lesrooster de lessen vinden die via de livestreams plaatsvinden.

In de tussentijd wachten wij vol verwachting op de titel “essentieel” zodat we hopelijk weer gauw open mogen binnen de normale openingstijden.


Voor onze livestreams geldt altijd 1 en dezelfde “meetinglink” + wachtwoord. Waardoor het voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk is om de lessen middels een livestream te volgen. Aanmelden in het lesrooster voor de livestreams is ook noodzakelijk. Na aanmelding klik je simpelweg op de link en kom je direct in de livestream meeting terecht.
Je kiest er echter zelf voor of je met camera aan of uit mee doet. Mocht je vragen hebben? Neem a.u.b. contact op via onze WhatsApp service zodat we je op afstand kunnen helpen met eventuele technische vragen. (Let op! 5 minuten voor de les kunnen wij niet meer ingaan op technische vragen).

Kun je de link niet meer zien na het aanmelden van de les? 

Gebruik dan de volgende klik & go link: https://us02web.zoom.us/j/5528774234?pwd=dU1IL1JkZVZkc21aeVJHVFNxbE52UT09
Log je liever in via de website
www.zoom.us zodat je bijvoorbeeld de les via de pc/tv wilt volgen met groter beeld?
Gebruik dan het volgende meeting ID & wachtwoord om in de livestream terecht te komen: 

Meeting ID: 552 877 4234   Wachtwoord: NLGF2021

Gebruik ons lesrooster om gezond en fit te blijven maar vooral ook om even je koppie leeg te maken na een lange werkdag.
Alleen samen komen we door deze donkere periode heen. Laat Group Fitness Studio No Limit een lichtpuntje zijn op je dag.

It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent. It is the one that is most adaptable to change.
(Vertaling: Het is niet de sterkste van de soort die overleeft, noch de meest intelligente, maar de meest aanpasbare). 


Tot maandag!

Group Fitness Studio No Limit