Wij hanteren 1,5 tot 2 meter afstand tussen alle deelnemers d.m.v. markeringen op de vloer.
We hebben onlangs geïnvesteerd in een splinternieuw ventilatie systeem voor meer dan voldoende verse lucht voor alle deelnemers.
We werken met een volledig geautomatiseerd portaal, waar iedereen zijn of haar lessen vooraf reserveert en waarin triage plaatsvindt voordat de les van start gaat.
Er staan en hangen op verschillende plekken desinfectie sprays om onze handen en eventuele fitnessmaterialen te ontsmetten.
Iedereen draagt voordat de lessen plaatsvinden een mondkapje. Gedurende onze group fitness lessen mogen de kapjes uiteraard af.

Wij hanteren en volgen de richtlijnen volgens het RIVM.

Wij zorgen ervoor dat onze members veilig en verantwoord kunnen sporten op onze sportlocatie.
D.m.v. een duidelijke routing, de anderhalve meter regel en desinfectie op alle plekken waar nodig is maar ook vooral het respect en begrip voor elkaar. Op deze manier maken we het voor iedereen prettig om te komen sporten.

Voor de doelgroep die liever niet op onze locatie zelf sport hebben wij een livestream mogelijkheid waarmee de lessen veilig en vertrouwd vanuit thuis gevolgd kunnen worden. Ons doel is jouw progressie op een zo veilig mogelijk en verantwoorde manier.

—-
UPDATE: Ben jij op vakantie geweest naar een land met de code oranje? Dan verzoeken wij jou vriendelijk om de navolgende 2 weken je afspraken in ons portaal te verzetten en deze 2 weken onze studio niet te bezoeken.
—-
Mocht je andere vragen of opmerkingen hebben betreft het covid-19 onderwerp? Aarzel dan niet om contact op te nemen via onze WhatsApp service 0631000663.

Stronger together

Dance Fitness Studio No Limit